sobota, 19. april 2014

Dne,17.04.2014, so se učenci OŠ narodnega heroja Rajka Hrastnik-Podružnična šola Dol pri Hrastniku udeležili regijskega tekmovanja v nudenju prve pomoči v Kranju. Od 420 možnih točk je ekipa dosegla zavidanja vrednih 390 točk in stopili so na stopničko za doseženo tretje mesto. Za prvo mesto je ekipi zmanjkalo zgolj 27 točk.

Ker je to edina ekipa prve pomoči v zasavski regiji, smo na RKS-OZ Hrastnik zelo zadovoljni in ponosni na tako dober rezultat. Ekipo prve pomoči sestavljajo Denis Funkel (vodja ekipe), Hena Bečić, Ana Čeperlin, Evita Funkel, Patricija Kačič, Kaja Strmljan, Valerija Tišler, Zajec Ester-Evelin, usposabljala pa sta jih Helena Borovšak (učiteljica) in Denis Kahteran (zdravstveni tehnik).

Oba sta z delom svojih varovancev zelo zadovoljna in sta na njihov dosežek zelo ponosna, saj je bilo časa za priprave zelo malo.

Ker so bili edina ekipa iz Zasavja, so tekmovali izven konkurence, toda dosegli so rezultat, ki je prekašal vsa naša pričakovanja. Zato si, tudi po mnenju ocenjevalcev, zaslužijo nastop na državnem tekmovanju.

Vsi upamo na pozitiven razplet zadeve saj je državno preverjanje OŠ v nudenju prve pomoči na Debelem Rtiču v mesecu že 10. maja 2014.



Iskrene čestitke vsem.

predsednica RKS-OZ Hrastnik: Belinda Ladiha
sekretarka RKS-OZ Hrastnik: Marija Volaj
































1 komentar:

  1. Pozdravljeni, registriran sem posojilodajalec zasebnega denarja. Ljudem, podjetjem, ki morajo posodobiti svoje finančne razmere po vsem svetu, dajemo posojila z zelo nizko letno obrestno mero v višini le 4% v enem letu do 30 let povračilo katerega koli dela sveta. Dajemo posojila od 5.000 do 5.000.000. Naša posojila so dobro zavarovana za največjo varnost je naša prioriteta. Zainteresirani naj nas kontaktirajo po e-pošti. Nato nas kontaktirajte danes po e-pošti na: pierredubreuil35@gmail.com

    OdgovoriIzbriši